Chili/Tomat suppe
Tilberedningstid : 30 Minutter
4 personer
Vælg selv hvor stærk man vil ha' den!
Ingredienser
- 100 g smør
- 1 løg
- 2 røde peberfrugter i tern
- 1 grøn peberfrugt
- 1 lille frisk rød chili
- 1 ds hakkede tomater
- 1 ds bønner i tomatsause
- 1 1/2 dl grøntsagsbouillon
- salt, peber, paprika
- evt tørrede chiliflager
Instruktioner
Smelt smørret i en gryde uden at det bruner.
Svits grøntsagerne i ca 1 minut.
Tilsæt bouillon, tomater, og bønner, samt krydderierne.
Kog suppen ved svag varme under låg i ca. 15 minutter, eller til peberfrugterne koger lidt ud.
Drys, hvis man er til den stærke smags-side,tørrede chiliflager oven i suppen før servering
Man kan også vælge at tilsætte bønnerne til sidst, efter man har blendet suppen.
Lad i så fald suppen koge ca 5 min.mere.
(På billedet har jeg brugt Stegte Jordskokker/soltørrede tomater/sesamfrø som topping.....)