Tilbage
Græskarsuppe-med karry og kokosmælk

Græskarsuppe-med karry og kokosmælk

(En suppe der dufter i hele huset og smager RIGTIG dejlig!

Ingredienser

  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 250 g gulerod
  • frisk ingefær (ca. 1 tsk.)
  • 2 spsk karry
  • 1 spsk olie
  • 1 hokkaido (græskar)
  • 1 ds kokosmælk
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • salt,peber, citronsaft, 1/2 rød chili

Instruktioner

  1. Svits finthakket løg, hvidløg,gulerod i tern, ingefær og karry i en gryde med olie i ca. 5 min.
  2. Rens græskarret (den behøver ikke skrælles) og skær den ud i mindre stykker.
  3. Vend dem i gryden og tilsæt kokosmælk og bouillon.
  4. Lad suppen simre til alt er mørt; ca 30 min.
  5. Blend suppen jævn og smag til med salt, peber og citronsaft