TilbageSydafrikansk Brød
---med kerner og frø
Ingredienser
- 25 g gær
- 3 1/2 dl vand
- 3 tsk honning
- 250 g grahamsmel
- 200 g durummel
- 1 tsk salt
- 3 spsk sesmfrø
- 3 spsk solsikkekerner
- 3 spsk hørfrø
- 3 spsk hakkede nødder
Instruktioner
- Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt grahamsmel, honning, kerner og nødder og lad det stå i 30 min.
- Tilsæt durummelet, men hold lidt tilbage; ælt og tilsæt mere mel hvis dejen er for klistret.
- Dejen skal dog være noget fugtig.
- Kom dejen i en smurt bageform, og dæk med film, så den er lufttæt.
- Lad dejen hæve i 1 time.
- Sæt brødet i ovnen ved 200° i 20 minutter. Vend brødet ud af formen, og bag det yderliger 10-15 min.
- Lad brødet afkøle på en bagerist.