TilbageTyrkisk Sesambrød
Ingredienser
- 25 g gær
- 3 dl lunken vand
- 2 spsk honning
- 1 tsk salt
- 1 æg
- 2 spsk olie
- 1 dl sesamfrø
- 1/2 kg hvedemel
- 1 dl yougurt,1 æg, 1spsk olie (til pensling)
Instruktioner
- Rør gær, vand, honning,salt, æg og olie sammen med håndmikser.
- Tilsæt sesam, samt det meste af melet.
- Dæk dejen med et klæde og lad det hæve i 30 minutter.
- Slå dejen ned og del den i 12 stykker, der formes til flade brød, ca 1 cm. tykke.
- Læg dem på bagepapir, og efterhæv dem i 10 minutter.
- Pisk yogurt, æg og olie sammen.
- Tryk fordybninger i brødene med fingrene og fordel æggemassen i hvert "hul"
- Drys med sesamfrø.
- Sæt brødene i en kold ovn, midt i. Tænd for ovnen, 225°, og bag brødene i 20 Minutter.