Tilbage
Sydamerikanske fiskefrikadeller

Sydamerikanske fiskefrikadeller

Ingredienser

  • 500 g torskefilet
  • 1 tsk. salt
  • 1 æg
  • 1 cm frisk ingefær
  • 3 spsk. frisk koriander
  • 1 tsk. stærk chilipaste
  • 1 dl olie til stegning

Instruktioner

  1. Blend torskefilet med salt.
  2. Tilsæt æg, og blend til en jævn fars – undgå at blende for længe.
  3. Rør revet ingefær og hakket koriander i farsen sammen med chilipasta.
  4. Form farsen til flade frikadeller, og steg dem i olie på en pande
  5. Server evt med en avocadosalsa:
  6. 2 modne avocadoer
  7. saft af 1 limefrugt
  8. 1 lille rødløg
  9. ½ frisk rød chili
  10. 200 g tomater
  11. 4 spsk. olivenolie