Tilbage

Torskerognspostej M. Fiskefars

Ingredienser

  • 400 g kogt torskerogn
  • 250 g fiskefars
  • 1 1(2 spak maizena
  • 1/4 dl fløde
  • 1 1/" tsk salt
  • 1 finthakket skalotteløg
  • 2 spsk hakket persille
  • 2 æggehvider

Instruktioner

  1. Torskerognen koges, og hinderne pilles af mens rognen endnu er lidt varm.
  2. Rognen moses med en gaffel og røres med fiskefars, maizena,fløde, salt, løg og persille.
  3. Hviderne piskes stive og vendes i.
  4. Farsen fordeles i en smurt form og alufolie lægges over.
  5. Stilles i en varm ovn ved 175° ca 1 time.
  6. Postejen afkøles til næste dag og skæres i skiver.
  7. En god sovs hertil kan laves af "let" mayonaisse, creme fraiche, tomatpure, lidt chili, paprika, salt og cayennepeber.
  8. Hæld dressingen over skiverne, punt med karse, og server et groft landbrød til........