Torsk i Kokossovs
Ingredienser
- 400 g torskefiletter
- 1 stort løg
- ½ spsk olie
- 1 fed hvidløg
- 1 frisk rød chili (mindre hvis man synes)
- 2 tsk karrypasta
- 2 dl kokosmælk
- Evt lidt maizena
- salt, peber
Instruktioner
Skær torsken i minddre stykker og krydr dem med salt og peber.
Hak løgeme fint og svits dem i olien.
Tilsæt hvidløg og chili, og dernæst karrypastaen.
Lad det simre under omrøring et par minutter.
Tilsæt kokosmælk og kog det igennem 5 minutter.
Læg fisken i sovsen og lad det simre ca.6-8 minutter (afhængig af hvor store fiskestykkerne er).
*Eller kom sovsen i et fad, fisken ovenpå - og bag i ovnen.
Server med grøntsager (fx gulerødder og sukkerærter) samt ris