Tilbage
Rodfrugt-røsti

Rodfrugt-røsti

God tilbehør,i madpakken, eller bare til at gnave i !

Ingredienser

  • 500 g blandede rodfrugter, fxpersillerod, gulerod, pastinak og knoldselleri,1 stort løg
  • 1 spsk. frisk timian eller rosmarin,1 dl hakket persille
  • 3 spsk. hvedemel
  • Salt og peber
  • 2 æg
  • 2 spsk. olivenolie

Instruktioner

Rens og riv rodfrugterne groft.

Tryk rodfrugterne tørre i køkkenpapir, kom dem i en skål og vend dem omhyggeligt med groftreven løg, fintskåret krydderurter, salt, peber, hvedemel og sammenpisket æg.

Form 16 små runde kager 10-12 cm i diameter og 5 mm høje på plader med bagepapir, stænk med olivenolie og bag dem gyldne og sprøde ved 200° i varmluftovn eller 225° i almindelig ovn i 25-30 minutter.