Tilbage
Pastafad

Pastafad

Ingredienser

  • 200 g bacon i små tern
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 ds tomater
  • 1 stor rød peberfrugt
  • 1/2 kg pasta (fx penne)
  • salt, peber,paprika, vineddike
  • parmesan (eller anden revet ost) til drys

Instruktioner

Steg bacon i en tykbundet gryde, til fedtstoffet er smeltet fra.
Tilsæt løg og steg dem klare.

Tilsæt så hvidløg og peberfrugt og lad det stege et par minutter.
Kom de flåede/hakkede tomater i og lad det simre i 15 minutter.
Smag til med salt, peber og eddike.

Kog pastaen efter pakkens anvisning, hæld vandet fra og bland det i tomatsovsen.
Hæld det hele i et ovnfast fad.
Kom retten i en 175° varm ovn i ca 20 minutter.
Drys med parmesan ved servering.

TIPS:
Retten kan laves om morgenen, så den er lige til at komme i ovnen når man kommer hjem!
Den er desuden fryse-egnet!