Tilbage
Cremet bønnesuppe med Pasta

Cremet bønnesuppe med Pasta

.....og yoghurt

Ingredienser

  • 250 g bønner (helst brune el. borlottibønner)
  • 2 store løg
  • 3 fed hvidløg
  • 3 gulerødder
  • 4 stilke bladselleri
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stor ds tomatkoncentrrat
  • 1 tsk cayennepeber
  • 2 kviste rosmarin
  • 2 kviste salvie
  • Ca. 1 1/2 l bouillon
  • 150 g suppehorn
  • (evt. yougurt)

Instruktioner

Tilbered bønnerne efter anvisning på pakken.
Hak løgene groft og hvidløget fint.
Gulerødder og bladselleri skæres i små tern
Svits alle grøntsager i olie i en stor gryde i 5 min.
Tilsæt bønner,tomatpure,peberrosmarin og salvie.
Kom vand ved. og kog suppen ca 1 1/2 time.
-------------------------------------------------------------
Kog suppehornene i letsaltet vand, og lad dem dryppe af.
---------------------------------------------------------------

Purer suppen hvis dette ønskes- er suppen for stærk, så tilsæt yoghurt. (Det har jeg så gjort her,og det gør suppen faktisk kun bedre synes jeg!)

Tilsæt pastaen og server et groft brød til!