Tilbage
Vietnamesiske kyllingefrikadeller

Vietnamesiske kyllingefrikadeller

Ingredienser

  • 500 g hakket kyllingekød
  • 1 tsk. salt
  • 3 spsk. havregryn
  • 2 spsk. sød chilisauce
  • 1 stængel citrongræs
  • 1 lille bundt koriander
  • 4 spsk. sesamfrø
  • 1 æg
  • 1 dl olie til stegning

Instruktioner

Rør hakket kylling sammen med salt, havregryn og chilisauce.
Pil de yderste blade af citrongræsset; skær den hårdeste del af top og bund af, og hak resten af stænglen fint.
Rør farsen sammen med hakket koriander, citrongræs, sesamfrø og æg.
Form ovale frikadeller, og steg dem gyldne i olie på en pande ved høj varme.
------------------------------------------------------------------------------------
Lav evt.en peanutdressing til:
1 dl kokosmælk,
3 spsk. sød chilisauce,
3 spsk crunchy peanutbutter,
3 spsk.sojasauce,
3limefrugt
-----MUMS