Tilbage
Couscous-frikadeller

Couscous-frikadeller

Ingredienser

  • 4 dl tilberedt og afkølet fuldkorns couscous
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 gulerod
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 spsk peanutbutter
  • 2 spsk soya
  • 1 æg
  • ½ tsk salt
  • 2 tsk spidskommen eller karry
  • ½ tsk peber
  • olie til stegning

Instruktioner

  1. Skræl løget og riv det groft
  2. Pres hvidløget
  3. Skyl gulerodden,og riv den groft.
  4. Kom couscous i en sål sammen med løg, hvidløg og gulerod. Rør godt og tilsæt æg,peanutbutter, soya, salt, spidskommen/karry, peber.
  5. Opvarm lidt olie på en god pande og form frikadeller af farsen. Steg dem i omkring 6 minutter på hver side, indtil de er gyldne og sprøde.
  6. (er farsen meget våd, tilsættes mel efter behov)