TilbageCouscous-frikadeller
Ingredienser
- 4 dl tilberedt og afkølet fuldkorns couscous
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 gulerod
- 1 rød peberfrugt
- 2 spsk peanutbutter
- 2 spsk soya
- 1 æg
- ½ tsk salt
- 2 tsk spidskommen eller karry
- ½ tsk peber
- olie til stegning
Instruktioner
- Skræl løget og riv det groft
- Pres hvidløget
- Skyl gulerodden,og riv den groft.
- Kom couscous i en sål sammen med løg, hvidløg og gulerod. Rør godt og tilsæt æg,peanutbutter, soya, salt, spidskommen/karry, peber.
- Opvarm lidt olie på en god pande og form frikadeller af farsen. Steg dem i omkring 6 minutter på hver side, indtil de er gyldne og sprøde.
- (er farsen meget våd, tilsættes mel efter behov)