Tilbage
Italienske frikadeller

Italienske frikadeller

Citronen gi'r et godt pift!

Ingredienser

  • ½ dl mælk
  • 50 g brødkrummer af hvedebrød
  • 800 g hakket kalve- og flæskekød
  • salt og friskkværnet peber
  • skal af 1 usprøjtet citron
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. Hakket persille
  • 2 spsk revet parmesan
  • 2 spsk hakket soltørret tomater
  • olie til stegning

Instruktioner

  1. Hæld mælken over brødkrummerne, og lad det trække i 5 minutter.
  2. Rør kødet sammen med de udblødte brødkrummer, salt og peber.
  3. Rør fint-revet citronskal, presset hvidløg og de øvrige hakkede ingredienser i farsen.
  4. Form farsen til små runde kødboller (eller bare almindelige frikadeller) på størrelse med valnødder, og steg dem i olie på en pande i 7-8 minutter på hver side, til de er gennemstegte