Tilbage

Indonesiske frikadeller

Ingredienser

  • 500 g hk svinekød
  • 1tsk salt
  • 3 spsk soyasovs
  • 1/2 tsk peber
  • 1/4 tsk tabasco
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 æg
  • 3spsk mel
  • 1 stort løg
  • 1 dl sesamfrø
  • 2 spsk olie

Instruktioner

  1. Rør kødet med salt.
  2. Tilsæt soja, peber, Tabasco, koriander, spidskommen, æg, mel og finthakket løg.
  3. Rør farsen godt.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Form farsen til valnøddestore boller med hænderne.
  6. Tryk sesamfrøene godt fast.
  7. Steg frikadellerne i olie på en pande, til de er gyldne og gennemstegte, 8-10 minutter i alt.