Tilbage
Kartoffel/tomatsuppe

Kartoffel/tomatsuppe

Ingredienser

  • 1 spsk olie
  • ca. 200 g hakkede løg
  • 1/2 kg kartofler i tern
  • 1/2 liter grøntsagsbouillon
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 lille ds tomatkoncentrat
  • 1 tsk salt
  • evt. en smule frisk chili
  • ---------------------------
  • Jeg har her ristede kikærter og græskarkerner i ovnen,
  • Samt lavet en creme fraiche dressing med barbequekrydderi og paprika

Instruktioner

  1. Varm olien i en gryde og svits løgene i ca. 1 minut uden at de tager farve.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser.
  3. Lad suppen koge ved svag varme under låg i 20-25 minutter.
  4. Blend suppen med en stavblender og smag til.
  5. TIPS:
  6. Lidt reven ost og friske korianderblade kan med fordel drysses ovenpå ved servering