Tilbage
Grøntsagsgryde med Pasta

Grøntsagsgryde med Pasta

Ingredienser

  • 100 g bladselleri
  • 1 stort løg
  • 2 store gulerødder
  • 2 ds. flåede eller hakkede tomater
  • 1/4 liter vand
  • 25 g smør
  • 250 g tørret pasta (efter eget ønske)
  • salt
  • 1 lille dåse majs (eller 300 g frosne)
  • 1 dåse bønner i chilisovs
  • 1/4 finthakket rød chili
  • 1 bundt persille

Instruktioner

  1. Skær bladselleri, løg og gulerødder i mindre stykker, og svits det i smørret, som ikke må brunes.
  2. Lad grøntsagerne simre under omrøring i ca. 10 minutter.
  3. Tilsæt tomater, vand, pasta og salt, og lad det koge ca. 12 minutter.
  4. Hæld majsene (uden væde) i retten sammen med bønner, hakket persille og chili.
  5. Varm det hele godt igennem og smag til evt. med mere chili.
  6. serveres med et godt brød til og evt. lidt surmælksprodukt