Tilbage

Kyllingegryde

Det er en god og billig ret!

Ingredienser

  • 500 g kylling
  • 1 bakke bacon i tern
  • 3 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 2 hønseboulionterninger
  • 1 dåse ananas
  • 1 dåse ferskner
  • 4-6 spsk karry
  • 5 dl vand
  • 5 dl fløde

Instruktioner

  • Steg bacon, og læg det på en tallerken.
  • - Steg løg og hvidløg, og læg det på en tallerken.
  • - Steg kylling i tern, i olie og karry.
  • - Tilsæt vand og bouilion, og lad det simre i 10 min.
  • - Tilsæt ananas, ferskner og fløde, og lad det simre yderligere 10 min.
  • - Tilsæt til sidst løg, bacon, salt og jævner.
  • Serveres med ris, og evt hvidløgsflutes.
  • Man kan evt. tilsætte kokosmælk.