TilbageTyrkiske boller
Ingredienser
- Dej:
- 25 g gær
- 3 dl vand
- 1 spsk sukker
- 1 tsk salt
- 2 spsk olie
- 1 æg
- 9 dl (ca 500 g) hvedemel
- Yoghurtblanding:
- 1 æg
- 1 dl yoghurt
- 1 spsk olie
- Drys:
- Oregano
- 100 g revet ost
Instruktioner
- Rør gæren ud i lunken vand.
- Hæld sukker, salt, olie og æg i. Rør godt rundt.
- Tilsæt mel, og ælt dejen grundigt.
- Læg dejen tilbage i skålen, og læg et fugtigt viskestykke over. Lad dejen hæve i en time.
- Tænd ovnen på 250 grader, når dejen har hævet færdigt.
- Del dejen i 12 stykker og form dem til meget flade boller (tyndere end din pegefinger)
- Rør yoghurtblandingen sammen.
- Pensl bollerne med et tykt lag.
- Drys oregano og ost på.
- Bag brødene i 12-15 minutter øverst i ovnen.