TilbagePasta med Kødsovs
Ingredienser
- 1 kg Hakket oksekød
- 250 g Løg
- 1/2 kg Gulerødder
- 4 fed Hvidløg
- 2 tsk Salt
- 2 spsk Rapsolie
- 1 ds Tomatpuré
- 2 tsk tørret oregano
- 1 dlgHvedemel
- 5 ds Flåede/hakkede tomater
- 5 dl Vand
- 500 g pasta (f.eks. skruer el. penne)
- 3 dl revet ost
Instruktioner
- Pil løget og snit det fint.
- Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet.
- Pil hvidløget og snit det fint.
- Kom olie i en gryde og varm den op.
- Kom løg, gulerødder, hvidløg i gryden og lad det svitse.
- Tilsæt kødet og salt ,og brun det med.
- Kom tomatpuré og oregano i gryden og rist det af.
- Tilsæt mel og rør det godt rundt.
- Tilsæt tomater og vand.
- Lad kødsovsen småkoge i 30 minutter.
- --------------------------------------------
- Kog pastaen i rigelig vand.
- Server med den revne ost.....