Tilbage
Fisk Florentine

Fisk Florentine

4 personer
min version........

Ingredienser

  • 500 rødspættefilet (eller anden hvid fisk)
  • 500 g frossen spinat (eller grønkål)
  • 4 bage kartofler (kogte i skiver)
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk smør
  • 5 store revne gulerødder
  • 1/4 l piskefløde
  • salt, peber, timian
  • ---------------------
  • Ærter kan evt blandes med spinaten.

Instruktioner

Smør et firkantet fad.
Læg de kogte, skivede kartofler i.
Læg den optøede spinat i.
Læg fisken ovenpå.

Smelt smøret i en gryde, og kom gulerødderne deri.
Rør godt rundt i 2-3 minutter.
Tilsæt piskefløde, og lad saucen små koge til gulerødderne er møre.
Smag den til med salt og peber og timian.

Hæld saucen over fisken og stil retten i ovnen.
200 grader 30-40 minutter.
-------------------------------------------------
Serveres med et godt stykke brød