Tilbage

Fisk Florentine

4 personer

Ingredienser

  • 500 rødspættefilet
  • 500 g frossen spinat
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk smør
  • 5 store revne gulerødder
  • 1/4 l piskefløde
  • salt, peber, timian
  • ---------------------
  • Ærter kan evt blandes med spinaten.

Instruktioner

  1. Smør et firkantet fad
  2. Læg den optøede spinat i.
  3. Læg fiskefileterne ovenpå.
  4. Smelt smøret i en gryde, og kom gulerødderne deri.
  5. Rør godt rundt i 2-3 minutter.
  6. Tilsæt piskefløde, og lad saucen små koge til gulerødderne er møre.
  7. Smag den til med salt og peber og timian.
  8. Hæld saucen over fisken og stil retten i ovnen.
  9. 200 grader 30-40 minutter.
  10. -------------------------------------------------
  11. Serveres med kogte kartofler og et godt stykke brød