Tilbage

Venetiansk Kyllingesalat

4 personer

Ingredienser

  • 50 g Rosinerr
  • 5 spsk Appelsinsaft
  • 20 g Pinjefrø
  • 200 g Kyllingekød
  • 1 tsk Stødt nellike
  • 1 spsk Rapsolie
  • 1 spsk Vineddike
  • Salt og peber
  • 50 g Icebergsalat
  • 50 g Romaine salat
  • ----------------------------
  • Franskbrød

Instruktioner

Kyllingekød skæres i fine strimler og ristes i lidt olie. De må ikke brunes.

Appelsinsaft og rosiner bringes til kogepunkt i en lille gryde.
Gryden tages af varmen, og rosinerne trækker i 20 min.
Hæld væsken fra og gem rosinerne.

Pinjekerner ristes på en tør pande i 3 min. under omrøring, til de er gyldne.

Alle ingredienser - undtagen salat - blandes i en skål og vendes godt sammen.
Trækker i ca. 30 min.
Salaten serveres portionsanrettet på de fintskårne, blandede salatblade.
--------------------------------------------------------------------------------
Ristet brød serveres til.