Venetiansk Kyllingesalat
Ingredienser
- 50 g Rosinerr
- 5 spsk Appelsinsaft
- 20 g Pinjefrø
- 200 g Kyllingekød
- 1 tsk Stødt nellike
- 1 spsk Rapsolie
- 1 spsk Vineddike
- Salt og peber
- 50 g Icebergsalat
- 50 g Romaine salat
- ----------------------------
- Franskbrød
Instruktioner
Kyllingekød skæres i fine strimler og ristes i lidt olie. De må ikke brunes.
Appelsinsaft og rosiner bringes til kogepunkt i en lille gryde.
Gryden tages af varmen, og rosinerne trækker i 20 min.
Hæld væsken fra og gem rosinerne.
Pinjekerner ristes på en tør pande i 3 min. under omrøring, til de er gyldne.
Alle ingredienser - undtagen salat - blandes i en skål og vendes godt sammen.
Trækker i ca. 30 min.
Salaten serveres portionsanrettet på de fintskårne, blandede salatblade.
--------------------------------------------------------------------------------
Ristet brød serveres til.