Tilbage
Fiske-karry-suppe

Fiske-karry-suppe

4 Personer
med hel fisk eller med fiskefars.........

Ingredienser

  • 600 g fisk - hel eller fiskefars
  • --------------------
  • 1 stort løg
  • 2 spak smør
  • 2 tsk karry
  • 1 ½ dl ris
  • 1 liter (fiske)bouillon
  • 1 æble
  • 1 dl ærter
  • 2 dl syrnet mælkeprodukt
  • 2 spsk maizena
  • -----------------------------
  • groft brød som tilbehør

Instruktioner

Kog risene
------------
Hak løget og svits det i smørret sammen med karryen i en gryde til de er klare.

Tilsæt bouillon og lad det koge i 5 minutter.

Kom æbletern og ærter i, samt maizena (som er rørt ud i det syrnet mælkeprodukt) under omrøring.
Kom fiskestrimler eller fiskeboller (som laves for sig) i, og lad det simre for ganske svag varme-dog skal suppen ikke koge, hvis der bliver brugt fiskeboller.....

Kom de kogte ris i.

Smag til med salt og peber, og evt. mere karry.......