Tilbage
Mulligatawny

Mulligatawny

4 Personer
Indisk Karrysuppe

Ingredienser

  • 500 g kyllingefilet skåret i tern
  • 8 dl kyllingefond
  • 3 tsk karry
  • 2 tsk spidskommen
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg
  • 2 porrer, i tynde skiver
  • 1 rød peberfrugt, i strimler
  • 2 tomater, skåret i både
  • 2 tsk. timian
  • ½ rød chili i ringe
  • 2 dl fløde
  • majsstivelse
  • salt og peber
  • Frisk koriander (kan udlades)

Instruktioner

Kom olien i en tykbundet gryde og lad den blive godt varm.
Svits karry, løg, hvidløg, porrer og salt i ca. 1 min.
Svits kyllingen (som er skåret i små tern) sammen med ovenstående.

Tilsæt bouillon og peberfrugter og bring den i kog.
Tilsæt fløde,timian og chili og bring atter suppen i kog.
Smag til og drys med friske koriander.

Server med ris og groft brød