Mulligatawny
Indisk Karrysuppe
Ingredienser
- 500 g kyllingefilet skåret i tern
- 8 dl kyllingefond
- 3 tsk karry
- 2 tsk spidskommen
- 4 spsk olivenolie
- 1 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg
- 2 porrer, i tynde skiver
- 1 rød peberfrugt, i strimler
- 2 tomater, skåret i både
- 2 tsk. timian
- ½ rød chili i ringe
- 2 dl fløde
- majsstivelse
- salt og peber
- Frisk koriander (kan udlades)
Instruktioner
Kom olien i en tykbundet gryde og lad den blive godt varm.
Svits karry, løg, hvidløg, porrer og salt i ca. 1 min.
Svits kyllingen (som er skåret i små tern) sammen med ovenstående.
Tilsæt bouillon og peberfrugter og bring den i kog.
Tilsæt fløde,timian og chili og bring atter suppen i kog.
Smag til og drys med friske koriander.
Server med ris og groft brød