Tilbage
Kikærte-kartoffel tikka masala

Kikærte-kartoffel tikka masala

10 børn
med drænet yoghurt

Ingredienser

  • 1 ds kikærter
  • 3mellemstore løg i tern
  • 4 fed hvidløg
  • 2 spsk friskrevet ingefær
  • 1 frisk rød chili
  • 2 tsk. garam masala
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 1 tsk. paprika
  • 2 hele rød peberfrugt i tern
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 80 g smør
  • 4 dl kyllingefond
  • 2 dl piskefløde
  • 1 dl kokosmælk (kan udelades)
  • 6 bagekartofler

Instruktioner

Blend løg, hvidløg, ingefær, chili, garam masala, gurkemeje, paprika, peberfrugt og hakkede tomater sammen til en pasta.

Smelt smørret i en gryde, og svits blandingen heri i ca 10 minutter,

Tilsæt nu resten af ingredienserne inklusive kartofler, og lad blandingen simre undre låg.
Tilsæt kikærter og smag til med salt og evt lidt sukker.