Tilbage

Fiskerisotto

10 børneportioner

Ingredienser

  • 10 børneportioner eller 2 voksne og 2 børn
  • 400 g fiskefileter
  • 1 l fiskefond
  • 400 g risotto ris
  • 1 løg
  • 1 grøn peberfrugt i små tern
  • 100 g revet ost (parmesan er min foretrukne til risotto)
  • 50 g smør
  • salt og frisk kværnet peber
  • olie til stegning
  • gurkemeje

Instruktioner

Svits løg, peberfrugt, gurkemeje og ris i olie.
Når løgene er klare, tilsættes fiskefonden under omrøring.
Lad det koge under låg til risene er næsten møre.
Skær fisken i små stykker og lad dem koge med i 5 minutter.

Til sidst tilsættes smørklatter og revet ost .......rør forsigtigt rundt.

Serveres med et godt brød!