Tilbage

Laks med Parmaskinke

4 personer

Ingredienser

  • 600 g fersk laks ii mundrette stykker
  • 1 pk. parmaskinke
  • 100 g pinjekerner
  • 1 ps. frisk spinat
  • 3 røde peberfrugter
  • 3 porrer
  • 500 g cherrytomater
  • 1 bundt basilikum
  • -------------------------------
  • Dressing:
  • 250g græsk yoghurt 10 %
  • 1 bundt dild
  • Revet citronskal fra 1 stk. citron

Instruktioner

Vask spinat og læg det i bunden af en stor bradepande.

Skær peberfrugter i grove strimler, porrer i skrå skiver og tomater i halve og læg grønsagerne jævnt fordelt over spinaten.
Læg herefter laksen ovenpå og hæld citronsaften over.
Drys derefter hakket basilikum og revet citronskal på den.
Beklæd laksen med skiver af parmaskinke.

Rist pinjekernerne og drys dem øverst.
Bag laksen og grønsagerne i ovnen i 25-30 min.

##############################

Rør den græske yoghurt med revet citronskal og finthakket dild og smag den til med salt og peber.

##############################################################

Server med frisk pasta og et godt brød til , som kan dyppes i den dejlige dressing....