Tilbage

Laks med pasta, oregano-flødesovs

4 personer
lynhurtig og velsmagende

Ingredienser

  • 500 g. laks
  • ½ dl fløde
  • 250 g. cherrytomater
  • 1 lille løg
  • halvt bundt frisk basilikum
  • ca. 1 spsk. Revet citronskal
  • 1 spsk. tørret oregano
  • Pastarør (eller andet pasta)
  • ½ dl grøntsagsbouillon
  • salt og peber

Instruktioner

  1. Kog pasta'en
  2. - Steg laks
  3. - Hak løg og steg med smør i en stor gryde
  4. - Skær tomaterne i halve
  5. - Bland tomater, tørret oregano, Revet citronskal, grøntsagsbouillon og salt og peber ned i løget.
  6. - Lad stå og simre et par min. ved middel varme
  7. - bland nu fløden og laksen (uden skind) ned gryden.
  8. - Slut af med at bland pasta'en og frisk basilikum ned i gryden.