Tilbage
Afrikansk peanut Kylling

Afrikansk peanut Kylling

4 Personer

Ingredienser

  • 3 Løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stor Kylling
  • 2 ds Flåede tomater
  • 3 spsk Tomatpure
  • 1 lille chili
  • 1½ l Vand
  • Evt lidt piskefløde
  • ½ gl Jordnøddesmør
  • 1 dl Jordnødder
  • 1½ dl Basmati ris

Instruktioner

Hak løgene groft og del kyllingen i 6 stykker.

Jordnødderne hakkes og blandes med med jordnøddesmørret derefter smørres det på kyllingestykkerne og svitses og tages op af gryden.

Løgene svitses i fedtstoffet fra kyllingen.
Derefter tilsættes flåede tomater, tomatpure og chili.
Der spædes op med vand til det dækker retten.

Kyllingen tilsættes og retten koger til kødet er mørt.