Tilbage

Chilensk Bonderet

4 Personer

Ingredienser

  • 500 gr. kikærter
  • 1 pænt stykke røget bacon
  • 4 - 5 ml. store gulerødder
  • 2-3 løg
  • peber og salt
  • frisk basilikum
  • olivenolie til stegning

Instruktioner

Tilbered kikærterne efter anvisningen
på posen.

Når kikærterne er færdig hældes det
meste af kogevandet fra dog skal der
gemmes ca. 1/2 liter.

Riv løg og gulerødder groft og skær ben
og fedtkant fra baconen og skær det i små tern.

Kom baconen med lidt olivenolie i en stor gryde og steg dem mellem gyldne.

Tilsæt gulerødder og løg og lad dem svitse med i et par min.

Krydr med peber men vær meget varsom med saltet.

Kom så de færdigkogte kikærter i med noget af kogevandet og lad det simre i ca. 15 min.

Det skal have en let cremet suppeagtig konsistens.

Kom friskhakket basilikum ovenpå.

TIPS: server straks med et godt brød til.