Tilbage

Ungarsk Gullasch Suppe

Ingredienser

  • 300 g. oksefars
  • 1 pk. bacon i tern
  • 4 løg i både
  • 2 fed hvidløg i skiver
  • 2 gulerødder i store tern
  • 2 spsk margarine
  • 2-3 spsk paprika
  • 2 spsk karry
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 dåse tomatpuré
  • 2 dåser flåede tomater
  • Masser af timian
  • lidt tabasco
  • lidt oregano
  • 4 gulerødder i tern
  • 3 snittede porrer
  • 1½ liter oksebouillon

Instruktioner

Bacon brunes af og tages op.
Oksefarsen brunes, tilsæt karry, paprika og spidskommen som svites med.
Bland alle ingredienserne (minus porrer og hvidløg) og lad det koge i ca 20 min.

Kom porrer i og kog det i yderligere 10 min.

Tilsæt til sidst hvidløg.
----------------------------------------------------------
Serveres med bacontern, creme fraice og groft flutes