Tilbage

ForårsløgTærte

Ingredienser

  • Dej:
  • 100 g kold smør
  • 175 g hvedemel (3dl)
  • 1/2 tsk. groft salt
  • 3 spsk. creme fraich 9%
  • -------------------------------
  • Fyld:
  • 1/2 tsk chilipeber
  • 3 æg
  • 11/2 dl. creme fraich 9%
  • 1 fed knust hvidløg
  • 1oo g fintrevet Cheddar ost
  • 200 g hytteost
  • 7 forårsløg i tynde ringe

Instruktioner

Dej:
skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt salt og creme fraiche og saml dejen hurtigt. Men det er dog nemmest i en foodprocesser.

Stil dejen tildækket i køleskab i mindst 1 time.
Rul dejen ud og kom den i en smurt tærteform (ca. 22 cm. i diameter)
Prik bunden med en gaffel og forbag den midt i ovnen i 12 min. ved 200 g.

Fyld:
Pisk æg og creme fraiche sammen.
Bland chili og de øvrige ingredienser heri.
Fordel fyldet i den forbagte bund.
Bag tærten midt i ovnen i ca. 30 min. ved 200g.