Tilbage
Risotto med rejer

Risotto med rejer

2 personer

Ingredienser

  • 1 finthakket løg
  • 1 spsk smør
  • 300 g risotto-ris
  • 1 dl hvidvin eller vand
  • 1 l hønsebouillon
  • 1 bdt forårsløg
  • 1 dl ærter
  • 4-6 grønne asparges
  • 2 pisk hakket dild
  • 300 g kogte rejer
  • 1 dl revet parmesan
  • Evt nye gulerødder

Instruktioner

Sautér løget i smørret, tilsæt risene og steg dem, til de er blanke.
Tilsæt hvidvinen og lad risene absorbere vinen.

Tilsæt hønsebouillonen lidt ad gangen, så risene næsten når at optage væden, før der tilsættes yderligere væde.

Snit forårsløgene og aspargesene i 1 cm tykke skiver på skrå, tilsæt dem sammen ærterne og rejerne og den sidste dl bouillon.

Vend parmesanen i, når det sidste væde er forsvundet, retten skal være cremet.

Servér retten med groft brød og et drys friskkværnet peber.