Tilbage

Risotto med rejer

2 personer

Ingredienser

  • 1 finthakket løg
  • 1 spsk smør
  • 300 g risotto-ris
  • 1 dl hvidvin eller vand
  • 1 l hønsebouillon
  • 1 bdt forårsløg
  • 300 g kogte rejer
  • 1 dl revet parmesan

Instruktioner

Sautér løget i smørret, tilsæt risene og steg dem, til de er blanke.
Tilsæt hvidvinen og lad risene absorbere vinen.

Tilsæt hønsebouillonen lidt ad gangen, så risene næsten når at optage væden, før der tilsættes yderligere væde.

Snit forårsløgene i 1 cm tykke skiver på skrå, tilsæt dem sammen med rejerne og den sidste dl bouillon.

Vend parmesanen i, når det sidste væde er forsvundet, retten skal være cremet.

Servér retten med groft brød og et drys friskkværnet peber.