Tilbage

Sommerlasagne

En KOLD ret, evt som tilbehør til f.eks. frikadeller.....

Ingredienser

  • 250 g friske lasagneplader
  • 1 squash
  • 500 g hele ærter i bælg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 bæger ricotta
  • skal af 1 usprøjtet citron
  • salt og friskkværnet peber
  • ½ frisk rød chili

Instruktioner

Kog lasagnepladerne i spilkogende letsaltet vand efter anvisningen på pakken.
Tag dem op, og lad dem dryppe af på et rent viskestykke.
Skær dem i stykker på ca. 8 x 8 cm.
Skyl squashen, og skær den i aflange, tynde skiver med en tyndskræller.
Læg skiverne i en skål sammen med friskbælgede ærter, og dryp med olivenolie.
Rør ricotta med fintrevet citronskal, salt og peber.
Rens chilien, og skær den i fine tern.

Saml 4 små lasagner på hver tallerken:
Begynd med 1 lasagneplade, derefter et lag ricottacreme, squash og ærter, og gentag i samme rækkefølge.
Drys med chili............