Suppe + Grød / Toppings til supper

Tilmeld Nyhedsbrev
HER

 

 

Toppings til Supper:

(Forslag)

 
 
 
Croutoner af hvedebrød eller rugbrød
---------------
Ristet bacon, ristet peanuts, hk rosiner, chilisovs. -
-------------------
Græskarkerner, æbler, hk mandler, chorizo-alt ristes.
--------------------
Solsikke-/græskarkerner ristes. Vend med tomat, korianderfrø og reven citronskal.
-------------------
Chorizotern ristes-vendes m. croutoner + persille.
---------------------
Æble/agurke relish m. kogte,ristede kerner
 
 
 

Dukkah:

Dukkah
150g blandede nødder (altid hasselnødder og ellers valnødder, mandler etc.)
1 dl sesamfrø
2 tsk timian
2 tsk fennikelfrø
2 tsk stødt koriander
1 spsk spidskommen
1/2 tsk hel peber
2 tsk salt
1/2 tsk kardemomme
1 nip allehånde
--------------------
Alt hakkes fint.
Steges på en tør pande til det "knitre".
Køres evt på kværn hvis man ønsker det.
 

Man kan selvfølge anvende hvad man har i skabet og køleskabet til anvendelse af toppings. 

 Alt er en smagssag...

 Men prøv dig frem.....

Det er sjovt at prøve!