Tilbage
Græsk Brød

Græsk Brød

1 stk

Ingredienser

  • 3 dl lunken vand
  • 25 g gær
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
  • 1 æg
  • 300 g durummel
  • 200 g hvedemel
  • 75 g sorte oliven
  • 100 g feta

Instruktioner

  1. Rør gæren ud i det lunkne vand.
  2. Tilsæt olie, salt, æg, durummel og det meste af hvedemelet.
  3. Ælt resten af hvedemelet i dejen, så den bliver blank og smidig.
  4. Lad det hæve et lunt sted, tildækket, i ca. 2 timer.
  5. Ælt dejen igennem og rul den ud med kagerulle til en rektangel.
  6. Skær oliven i mindre stykker og smuldr fetaen.
  7. Læg oliven og feta i en stribe midt på dejen.
  8. Rul dejen sammen (som en roulade) og form den som en snegl på en bageplade.
  9. Lad brødet efterhæve ca. 30 minutter.
  10. Drys mel over og bag brødet 35 minutter ved 200° på nederste rille.