TilbageGræsk Brød
Ingredienser
- 3 dl lunken vand
- 25 g gær
- 4 spsk olivenolie
- 1 tsk salt
- 1 æg
- 300 g durummel
- 200 g hvedemel
- 75 g sorte oliven
- 100 g feta
Instruktioner
- Rør gæren ud i det lunkne vand.
- Tilsæt olie, salt, æg, durummel og det meste af hvedemelet.
- Ælt resten af hvedemelet i dejen, så den bliver blank og smidig.
- Lad det hæve et lunt sted, tildækket, i ca. 2 timer.
- Ælt dejen igennem og rul den ud med kagerulle til en rektangel.
- Skær oliven i mindre stykker og smuldr fetaen.
- Læg oliven og feta i en stribe midt på dejen.
- Rul dejen sammen (som en roulade) og form den som en snegl på en bageplade.
- Lad brødet efterhæve ca. 30 minutter.
- Drys mel over og bag brødet 35 minutter ved 200° på nederste rille.