Tilbage
Mexicansk Kakaobrød

Mexicansk Kakaobrød

1 stk

Ingredienser

  • 5 g gær
  • 2 dl lunken mælk
  • 25 g smør
  • 2 dl vand
  • 1 tsk salt
  • 250 g grahamsmel
  • 300 g hvedemel
  • 3 spsk kakao

Instruktioner

  1. Gæren smuldres i en skål med den lunkne mælk.
  2. Smelt smørret,bland vand i og hæld det i skålen sammen med salt,grahamsmel
  3. og det meste af hvedemelet.
  4. Ælt dejen godt og lad den hæve tildækket til dobbelt størrlse.
  5. Ælt dejen let igennem på et meldrysset bord og del dejen i 2 portioner.
  6. Ælt den ene portion med kakao.
  7. Rul den lyse dej ud og fold den omkring den mørke, og læg dejen derpå i en smurt form.
  8. Lad dejen hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse.
  9. Pensl med vand og bag i forvarmet ovn ved 225° i ca 40 minutter.
  10. Tag brødet ud af formen efter 5 minutter og afkøl på rist