TilbageMexicansk Kakaobrød
Ingredienser
- 5 g gær
- 2 dl lunken mælk
- 25 g smør
- 2 dl vand
- 1 tsk salt
- 250 g grahamsmel
- 300 g hvedemel
- 3 spsk kakao
Instruktioner
- Gæren smuldres i en skål med den lunkne mælk.
- Smelt smørret,bland vand i og hæld det i skålen sammen med salt,grahamsmel
- og det meste af hvedemelet.
- Ælt dejen godt og lad den hæve tildækket til dobbelt størrlse.
- Ælt dejen let igennem på et meldrysset bord og del dejen i 2 portioner.
- Ælt den ene portion med kakao.
- Rul den lyse dej ud og fold den omkring den mørke, og læg dejen derpå i en smurt form.
- Lad dejen hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse.
- Pensl med vand og bag i forvarmet ovn ved 225° i ca 40 minutter.
- Tag brødet ud af formen efter 5 minutter og afkøl på rist