Tilbage
Focaccia (Toscansk Fladbrød)

Focaccia (Toscansk Fladbrød)

Et meget lækkert og enkelt brød!

Ingredienser

  • ½ liter lunken vand
  • 1 tsk salt
  • 50 g gær
  • ½ kg hvedemel
  • flagesalt, rosmarin, olivenolie

Instruktioner

  1. Opløs gæren og saltet i vandet og rør halvdelen af hvedemelet i lidt efter lidt.
  2. Lad det stå ½ time
  3. Rør og ælt efterhånden mere mel i så dejen samler sig.
  4. Dejen skal kun lige slippe hænderne.
  5. Rul den ud til en firkant, som er ca. 1 cm tyk.
  6. Pensl med olivenolie og drys med rosmarin og salt.
  7. Sæt til hævning ½ time.
  8. Sæt brødet i en 225° varm ovn, og bag til det er lysebrunt, ca. 20 minutter