Tilbage
Champignonfrikadeller

Champignonfrikadeller

Ingredienser

  • 1 stor bk. champignon (ca. 500 g)
  • 1 dl hvedemel
  • 1½ dl finvalsede havregryn (ca. 45 g)
  • 2 æg
  • 1 lille løg (ca. 50 g)
  • ½ bdt. persille
  • ½ tsk. tørret merian
  • 1-1½ tsk. salt
  • peber
  • 2 spsk. fedtstof til stegning

Instruktioner

  1. Rens champignonerne, hak dem fint og svits dem på en tør pande. Lad vandet fordampe på panden.
  2. Pil og hak løget. Hak persillen. Bland alle ingredienserne til en fast fars.
  3. Kom evt lidt vand ved hvis farsen er for fast....
  4. Form farsen til frikadeller, og steg dem i fedtstoffet på en pande. Tag frikadellerne af panden, lige når de er stegt.