Tilbage
Bønnebøffer

Bønnebøffer

Med broccoli

Ingredienser

  • 350 g kogte, hvide bønner
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg, finthakket eller evt blendet
  • 1 dl græsk yoghurt
  • 1 dl rasp
  • ¼ dl hasselnødder – flager
  • 1 broccoli
  • 1 æg
  • salt, peber,
  • frisk timian,
  • stødt ingefær

Instruktioner

  1. Hvidløg og bønner blendes sammen til en ensartet masse med yoghurten. Hæld i en skål og tilsæt løg, rasp, nødder og kartofler.
  2. Broccoli deles i små buketter og dampes til de er møre, men stadig har ”bid”. Bland dem i ”farsen”
  3. Smag til med krydderier. Form til bøffer, og steg dem i rigeligt olie på en ret varm stegepande. Lad dem få en god stegeskorpe inden du vender dem. Når de er godt brune på begge sider, lægges de i ildfast fad, og steger færdig 15-20 minutter i ovnen.