Tilbage

Yougurtsuppe fra Persien

Ingredienser

  • 1 liter bouillon
  • 250 g hakket oksekød
  • 1 finthakket løg
  • 1 liter yogurt naturel
  • 2 dl ris
  • 1 bdt forårsløg
  • 2 dl udblødte kikærter (evt færdig fra dåse)
  • salt, peber

Instruktioner

  1. Kødet æltes sammen med løg, salt og peber.
  2. Form det til små boller (som kan være på en teske)
  3. Bouillon kommes i kog, ris og kødboller kommes i.
  4. Kog suppen til risene er møre, ca 20 minutter.
  5. Kom kikærter i, og lad det koge 5 minutter.
  6. Kom så forårsløg skåret i ringe i, og det koges atter engang i 5 minutter.
  7. Kom tilsidst yogurt i.
  8. OBS:Suppen må IKKE koge herefter, da den så vil skille!
  9. Smag den godt til, da yougurten gør den noget neutral