TilbageYougurtsuppe fra Persien
Ingredienser
- 1 liter bouillon
- 250 g hakket oksekød
- 1 finthakket løg
- 1 liter yogurt naturel
- 2 dl ris
- 1 bdt forårsløg
- 2 dl udblødte kikærter (evt færdig fra dåse)
- salt, peber
Instruktioner
- Kødet æltes sammen med løg, salt og peber.
- Form det til små boller (som kan være på en teske)
- Bouillon kommes i kog, ris og kødboller kommes i.
- Kog suppen til risene er møre, ca 20 minutter.
- Kom kikærter i, og lad det koge 5 minutter.
- Kom så forårsløg skåret i ringe i, og det koges atter engang i 5 minutter.
- Kom tilsidst yogurt i.
- OBS:Suppen må IKKE koge herefter, da den så vil skille!
- Smag den godt til, da yougurten gør den noget neutral