Selleripostej
Andre rodfrugter kan bruges i stedet for selleri!
Ingredienser
- 400 g selleri
- 2 dl røde linser
- 2 mellemstore løg
- 4 spsk hakket persille
- 1 fed hvidløg
- 1 dl mælk
- 1 dl grahamsmel
- 3 æg
- 1/4 dl olie
- 2 tsk salt
Instruktioner
Skræl sellerien og riv den på råkostjernet.
Skyl de røde linser og kog dem i vand i 15 min.
Rens løgene og skær dem i små stykker.
Kom olien i en gryde og svits selleri og løg.
Skru ned for varmen og tilsæt alle ingredienser undtagen æggene.
Varm det hele igennem ca. 5 min.
Tag gryden fra varmen og rør æggene i 1 ad gangen.
Kom farsen i en smurt form.
Stil den i vandbad nederst i en 200° varm ovn i 55 min
Postejen er smørbar og kan fryses.