Tilbage
Selleripostej

Selleripostej

Andre rodfrugter kan bruges i stedet for selleri!

Ingredienser

  • 400 g selleri
  • 2 dl røde linser
  • 2 mellemstore løg
  • 4 spsk hakket persille
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl mælk
  • 1 dl grahamsmel
  • 3 æg
  • 1/4 dl olie
  • 2 tsk salt

Instruktioner

Skræl sellerien og riv den på råkostjernet.
Skyl de røde linser og kog dem i vand i 15 min.
Rens løgene og skær dem i små stykker.


Kom olien i en gryde og svits selleri og løg.
Skru ned for varmen og tilsæt alle ingredienser undtagen æggene.
Varm det hele igennem ca. 5 min.
Tag gryden fra varmen og rør æggene i 1 ad gangen.

Kom farsen i en smurt form.
Stil den i vandbad nederst i en 200° varm ovn i 55 min


Postejen er smørbar og kan fryses.