Tilbage
Thai-fiskefrikadeller

Thai-fiskefrikadeller

Nogle med "krudt" i.....

Ingredienser

  • 500 g grov fiskefars
  • 1 dåse krabbekød
  • 1 stort rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stilk citrongræs
  • 1 spsk. galangarod eller frisk ingefær
  • evt. 1 kaffir-limeblad
  • 1-2 tsk. sambal oelek
  • 2-3 spsk. fiskesauce
  • saft af 1 limefrugt
  • 1 æg
  • 2 spsk kartoffelmel
  • vindruekerneolie til stegning

Instruktioner

  1. Hak hvidløg fint, og bland alle ingredienserne til frikadellerne i en skål.
  2. Sæt evt. på køl i ½ time. Form farsen til små frikadeller med 2 skeer.
  3. Steg dem i lidt olie på en pande i 12-15 minutter