TilbageFisketerrine
Ingredienser
- 350 g torskefileter
- 1 løg
- 2 æg
- 2 spsk kartoffelmel
- 1 1/2 dl mælk
- 2 dl creme frâiché
- salt, peber, dild, purløg, frisk estr
Instruktioner
- Torskefileterne skæres i mindre stykker og blendes med de løg.
- Æg og kartoffelmel kommes i og blendes med.
- Mælk og ceme frâiché tilsættes lidt ad gangen mens der stadig blendes.
- Krydderurter, salt og peber røres i.
- Fiskefarsen kommes i en smurt ovnfast skål, dækkes til med mikrofilm og bages i mikroovn på fuldeffekt i ca. 15 min.
- Lad terrinen afkøle lidt, inden den vendes ud på et fad.
- Fisketerrinen kan serveres med citronbåde og/eller en kold sauce:
- 3 dl creme frâiché, hakket dild, salt og hvid peber.