Tilbage

Fisketerrine

Ingredienser

  • 350 g torskefileter
  • 1 løg
  • 2 æg
  • 2 spsk kartoffelmel
  • 1 1/2 dl mælk
  • 2 dl creme frâiché
  • salt, peber, dild, purløg, frisk estr

Instruktioner

  1. Torskefileterne skæres i mindre stykker og blendes med de løg.
  2. Æg og kartoffelmel kommes i og blendes med.
  3. Mælk og ceme frâiché tilsættes lidt ad gangen mens der stadig blendes.
  4. Krydderurter, salt og peber røres i.
  5. Fiskefarsen kommes i en smurt ovnfast skål, dækkes til med mikrofilm og bages i mikroovn på fuldeffekt i ca. 15 min.
  6. Lad terrinen afkøle lidt, inden den vendes ud på et fad.
  7. Fisketerrinen kan serveres med citronbåde og/eller en kold sauce:
  8. 3 dl creme frâiché, hakket dild, salt og hvid peber.