Kartoffelbrød fra Pakistan
Opskriften her stammer fra en pakistansk kvinde jeg kender. Det smager fantastisk, og kan vel dårlig blive mere original
Ingredienser
- 2 dl yoghurt naturel
- 5 dl mælk
- 25 g gær
- 2 tsk salt
- 1 tsk sukker
- 1/2 dl olie
- 900 g hvedemel
- Til Fyld:
- 1 kg kartofler skrælles, koges og moses.
- 1 porre skæres i tynde ringe.
- 100 g frisk spinat skylles og hakkes fint.
- Riv 70 g ost, og bland med 100 g hytteost.
- Bland det hele sammen og smag til med salt og peber
Instruktioner
- Mælken lunes. Gæren opløses heri. Alt æltes. Dejen er meget klistret.
- Dejen kan evt. tilsættes krydderier, f.eks. timian, hvidløg, persille, eller purløg.
- Dejen deles i 4. Hver del rulles ud i en cirkel ca 1 cm tyk.
- Fyldet kommes på den ene cirkel og den anden lægges over og dejen trykkes sammen.
- Rul det fladt med en kagerulle.
- OLie pensles på.
- Gør det samme med det sidste brød.
- Bag ved 200 grader ca. 15 minutter.