Tilbage
Kartoffelbrød fra Pakistan
Kartoffelbrød fra Pakistan

Kartoffelbrød fra Pakistan

Opskriften her stammer fra en pakistansk kvinde jeg kender. Det smager fantastisk, og kan vel dårlig blive mere original

Ingredienser

  • 2 dl yoghurt naturel
  • 5 dl mælk
  • 25 g gær
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 1/2 dl olie
  • 900 g hvedemel
  • Til Fyld:
  • 1 kg kartofler skrælles, koges og moses.
  • 1 porre skæres i tynde ringe.
  • 100 g frisk spinat skylles og hakkes fint.
  • Riv 70 g ost, og bland med 100 g hytteost.
  • Bland det hele sammen og smag til med salt og peber

Instruktioner

  1. Mælken lunes. Gæren opløses heri. Alt æltes. Dejen er meget klistret.
  2. Dejen kan evt. tilsættes krydderier, f.eks. timian, hvidløg, persille, eller purløg.
  3. Dejen deles i 4. Hver del rulles ud i en cirkel ca 1 cm tyk.
  4. Fyldet kommes på den ene cirkel og den anden lægges over og dejen trykkes sammen.
  5. Rul det fladt med en kagerulle.
  6. OLie pensles på.
  7. Gør det samme med det sidste brød.
  8. Bag ved 200 grader ca. 15 minutter.