Tilbage
Afrikansk-Krydderbrød

Afrikansk-Krydderbrød

Ingredienser

  • 1/2 liter vand
  • 25 g gær
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 tsk salt
  • 125 g grahamsmel
  • 50 g majsmel
  • 2 tsk stødt anis
  • 1 tsk allehånde
  • 6 spsk sesamfrø
  • 500 g durummel

Instruktioner

Rør gær ud i lunken vand, og tilsæt olie.
Kom herefter mel og krydderier i.
( Hold lidt af melet tilbage.)

Lad dejen hæve til dobbelt størrelse.....

Dejen løftes forsigtigt ud af skålen og skæres over til 2 brød.
Kom de 2 brød, stadig forsigtig, over på en bageplade.
(Dejen må IKKE æltes!)

Efterhæves ca 30 minutter.

Bag brødene ved 200° i ca 35 minutter.