Tilbage

Påskekrans

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 2½ dl mælk
  • 50 g gær
  • ½ kg hvedemel
  • 100 g sukker
  • 3 spsk vanillesukker
  • ½ tsk salt
  • 1 æg
  • 150 rosiner
  • 50 g sukat

Instruktioner

  1. Smelt smørret, kom mælken i og opløs gæren i det lillefinger-varme væske.
  2. Hæld væsken i en skål med alle ingedienserne, undtagen de hårdkogte æg.
  3. Ælt det hele til en smidig dej, og lad det hæve til dobbelt størrelse.
  4. Slå dejen ned, ælt den og del den i 3 dele.
  5. Form de 3 dele til "pølser", flet dem, og form til en krans.
  6. Sæt kransen på en bageplade med bagepapir.
  7. Bag kransen i en varm ovn ved 200° i 40 minutter.