Tilbage

Grahamskiks

Ingredienser

  • 250 g grahamsmel
  • 80 g hvedemel
  • 50 g sukker
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk natrom
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk kanel
  • 100g smør
  • 4 spsk sirup
  • 3 spsk koldt vand

Instruktioner

  • Bland alle de tørre ingredienser og hak koldt smør i. (det er nemt at gøre det i en foodprocessor!)
  • Tilsæt sirup og koldt vand og saml hurtigt dejen (dette kan også gøres i foodprocesseren!)
  • Pak dejen ind og læg den i køleskabet mindst 1 time.
  • Tænd ovnen på 200°.
  • Rul dejen ud og skær den i firkanter.Læg dem på bagepapir på bageplader og prik dem med en gaffel.
  • Bag kiksene gyldne ca 15 minutter.
  • Læg dem på en rist til afkøling og opbevar dem i en kagedåse