Tilbage
Æble/nøddepostej

Æble/nøddepostej

Serveres kold eller varm og er fryseegnet

Ingredienser

  • 200 g hasselnødder
  • 2 store æbler
  • 2 store løg
  • 1 dl havregryn
  • 200 g hytteost
  • 2 spsk olie
  • 4 æg
  • ½ dl mælk
  • 1 tsk soya
  • salt, peber

Instruktioner

Er æblerne økologiske og skrællen pæn, så fjern bare kernehuset på dem;
det ville være synd andet.............

Rens løgene, ordn æblerne. Kom det i en foodprocessor sammen med nødderne og kør til det er findelt.
Kom det hele i en gryde med olien
.
Tilsæt hytteost, havregryn, mælk og kydderier.
Varm det hele godt igennem, tag gryden fra varmen og tilsæt æggene 1 af gangen.

Kom farsen i et ildfast fad, og lad den bage i vandbad i ovne v. 200° i ca 50 minutter.