Nødde-postej
NÆSTEN identisk med Æble/nøddepostejen,
men smager dog anderledes!
Ingredienser
- 400 g løg
- 2 æbler
- 50 g hasselnødder
- 1 dl mælk
- 1 dl grahamsmel
- 2 spsk sojasauce
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk salt
- 4 spsk olie
- 4 æg
Instruktioner
Løgene renses og skæres i små stykker.
Æblerne skrælles og rives groft.
Nødderne hakkes fint.
Kom olien i en gryde og steg løgene klare.
Tilsæt æbler,nødder,mel, sojasauce og salt.
Det hele varmes igennem 5 min. under konstant omrøring.
Tag gryden fra varmen og lad massen afkøle 10 min.
Nøddepostejen er smørbar og fryseegnet.
Rør æggene i og kom farsen i en smurt form.
Bag nederst i ovnen; 200° i 55 minutter