Tilbage

Nødde-postej

NÆSTEN identisk med Æble/nøddepostejen,
men smager dog anderledes!

Ingredienser

  • 400 g løg
  • 2 æbler
  • 50 g hasselnødder
  • 1 dl mælk
  • 1 dl grahamsmel
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk salt
  • 4 spsk olie
  • 4 æg

Instruktioner

Løgene renses og skæres i små stykker.
Æblerne skrælles og rives groft.
Nødderne hakkes fint.
Kom olien i en gryde og steg løgene klare.
Tilsæt æbler,nødder,mel, sojasauce og salt.

Det hele varmes igennem 5 min. under konstant omrøring.
Tag gryden fra varmen og lad massen afkøle 10 min.

Nøddepostejen er smørbar og fryseegnet.
Rør æggene i og kom farsen i en smurt form.

Bag nederst i ovnen; 200° i 55 minutter