Tilbage
Hvedekernepostej

Hvedekernepostej

JEG syntes at det smager bedst dagen efter på et godt stykke rugbrød!

Ingredienser

  • 2 store bagekartofler
  • 200 knækket hvede
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 1 løg
  • 75 g mandler
  • 100 g squash
  • 2 æg
  • 1 dl frisk persille
  • salt, peber

Instruktioner

  1. Skræl kartoflerne og dem dem i små tern.
  2. Kog kartoflerne med hvedekernerne i bouillonen i ca 30 min.
  3. Pas på at væden ikke koger væk; tilsæt evt mere hvis det gør.
  4. Purer hvede, kartofler, mandler og løg i foodprocceseren.
  5. Riv squshen groft og rør det i farsen.
  6. Hak persille og kom det i sammen med salt og peber.
  7. Smag det rigtig godt til inden de 2 æg tilsættes.
  8. Kom farsen i en ildfast skål, og bag i ovnen 45 minutter v. 200°