Hvedekernepostej
JEG syntes at det smager bedst dagen efter på et godt stykke rugbrød!
Ingredienser
- 2 store bagekartofler
- 200 knækket hvede
- 1 liter grøntsagsbouillon
- 1 løg
- 75 g mandler
- 100 g squash
- 2 æg
- 1 dl frisk persille
- salt, peber
Instruktioner
- Skræl kartoflerne og dem dem i små tern.
- Kog kartoflerne med hvedekernerne i bouillonen i ca 30 min.
- Pas på at væden ikke koger væk; tilsæt evt mere hvis det gør.
- Purer hvede, kartofler, mandler og løg i foodprocceseren.
- Riv squshen groft og rør det i farsen.
- Hak persille og kom det i sammen med salt og peber.
- Smag det rigtig godt til inden de 2 æg tilsættes.
- Kom farsen i en ildfast skål, og bag i ovnen 45 minutter v. 200°